ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ JVG

H JVG έχει υιοθετήσει το σύστημα ECR (Efficient Consumer Response) σε όλο το μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας, ώστε να εξασφαλίζεται η παράδοση των σωστών προϊόντων, στη σωστή τιμή και στον σωστό χρόνο. Η διοικητική ομάδα της Εταιρείας συνεργάζεται απ’ευθείας με τους προμηθευτές και τους καταναλωτές, στις αγορές που δραστηριοποιείται. Οι δραστηριότητες της JVG περιλαμβάνουν:

Logistics: Οι συνεργάτες της JVG, ειδικεύονται στη διακίνηση προϊόντων, ώστε να μειώνονται τα κόστη μεταφοράς και να ελαχιστοποιούνται οι χρόνοι μετακίνησης, αποθήκευσης, καθώς και οι διαδικασίες εκτελωνισμού.

Πιστοποίηση και Καταχώρηση: Η JVG σε συνεργασία με όλες τις τοπικές ρυθμιστικές αρχές, εξασφαλίζει την διακίνηση προϊόντων, που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές ελέγχου.

Marketing: Η JVG συνεργάζεται με όλες τις Εμπορικές Εταιρείες, για τη δημιουργία και υλοποίηση των κατάλληλων εμπορικών δραστηριοτήτων, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά μερίδια αγοράς. Το κάθε τοπικό δίκτυο της Εταιρείας, εξασφαλίζει ότι οι εμπορικές δραστηριότητες και οι δραστηριότητες marketing είναι προσαρμοσμένες πάντοτε στις απαιτήσεις της εκάστοτε αγοράς.

Διανομή: Η JVG παρέχει εθνική κάλυψη, στις περισσότερες αγορές, της εμπορικής δραστηριότητας της και εγγυάται συνεχή τροφοδότηση.

Χρηματοδότηση: Η JVG διαχειρίζεται με επιτυχία, τη διαδικασία του cash flow, εξασφαλίζοντας ότι οι πιστωτικοί όροι τηρούνται, χωρίς καμία εξαίρεση.